Communicatie

Beste gebruiker,

Met de stijgende coronacijfers in het achterhoofd, de berichtgeving vanuit de overheid en het VAPH, besloten wij als directie reeds preventief naar ‘veilig SAMEN werken’ te schakelen.
We besloten enerzijds om de contacten onderling als werknemers te beperken door opnieuw telewerk in te voeren. Anderzijds ons zorgaanbod zolang als mogelijk aan te bieden mits het respecteren van veiligheidsvoorschriften.
 
De volgende maatregelen zullen we treffen vanaf 22 november 2021:

Individuele thuisbegeleiding:De thuisbegeleider kan voorlopig nog aan huis komen. Wel vragen we om opnieuw maximaal in te zetten op veiligheid:

Mondmaskerplicht voor thuisbegeleider en gebruiker

Handhygiëne

Afstand

Ventilatie

Indien u (of iemand van uw gezin) symptomen vertoont, u in quarantaine zit, breng uw begeleider tijdig op de hoogte. Er kan digitaal geschakeld worden.

Indien uw thuisbegeleider symptomen vertoont of in quarantaine moet door omstandigheden, echter wel nog in staat is om te werken, kan er ook digitaal geschakeld worden.

Groepsaanbod:

Waar het kan zal er digitaal geschakeld worden. Indien u voor een activiteit ingeschreven bent, zal u hiervan tijdig een mail ontvangen met praktische afspraken.

Bij groepsactiviteiten die wel fysiek blijven doorgaan (binnen en buiten), vragen we u om een CST of negatieve PCR-test voor te leggen bij aanvang van de activiteit.

Tijdens de activiteit vragen we u om uw mondmasker aan te houden (ook kinderen vanaf leeftijd 5deleerjaar). Wij garanderen voldoende ventilatie, afstand en mogelijkheid tot handhygiëne.

Onze ASStheek blijft open, dus van harte welkom! Een kort bezoek kan mits dragen van een mondmasker en het nemen van de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen (ventilatie, handhygiëne).

 
Indien vragen of onduidelijkheden, went u zich het best tot uw individuele thuisbegeleider of tot de permanentieverantwoordelijke via het algemene nummer 09/228 18 33.

Weet dat wij samen met u de verdere ontwikkelingen van de overheid opvolgen, alsook bijsturen en communiceren waar nodig.
 
Vriendelijke groeten, 
 
Team Tanderuis

#samentegencorona update 16 november