Brussen kleuteractiviteit "Op avontuur met Odette"

Ook voor de allerjongste brusjes hebben wij een aanbod. Tijdens deze inleef poppentheater gaan we samen met Odette en haar speciale vriend op avontuur! Gericht voor brussen uit 2e en 3e kleuterklas. Kom je mee op avontuur?!

 

Wat

Tijdens deze brussenactiviteit willen we jonge brusjes de kans geven andere broers of zussen te ontmoeten. Via een belevingsverhaal en poppenkast wordt het thema ‘anders zijn’ besproken. 
Let op! Tijdens deze activiteit richten wij ons niet op het uitleggen van autisme. Wij willen vooral de focus leggen op iedereen is anders en uniek. Deze activiteit is enkel gericht op de brussen zelf. Wij houden het zeer laagdrempelig om de brussen op hun gemak te stellen. 

Maximumgrootte van de groep is 15 brussen. Zowel voor brussen uit gezinnen in begeleiding, als gezinnen op de wachtlijst of externen. "
 

Maximumgrootte van de groep is 15 brussen. Zowel voor brussen uit gezinnen in begeleiding, als gezinnen op de wachtlijst of externen.

Spreker

1 thuisbegeleider vroegbegeleiding en 1 thuisbegeleider kinderwerking

Contact

Voor meer info en vragen kan u contact opnemen met de coördinator van de brussenwerking, brussenwerking@thuisbegeleidingautisme.be.

Kostprijs

Er worden 2 groepsbegeleidingssessies aangerekend per namiddag (0,174 pp en 10,76 euro). De betaling gebeurt via facturatie.

Gegevens

Brussen kleuteractiviteit

Categorie
Brussenwerking

Doelgroep:
Brussen 2e en 3e kleuterklas

Datum
Uur
20/10/2021
14:00 - 16:00

Locatie:
Tanderuis VZW, Brusselsesteenweg 375 A, 9090 Melle

Inschrijven

Het is nog niet mogelijk om in te schrijven op deze activiteit.