Brussen tweedaagse 12-18j

NIEUW! Voor de brussen tussen 12 en 18 jaar organiseren we dit jaar een brussen tweedaagse. Wat mogen jullie verwachten? Tijdens deze tweedaagse dompelen we jullie onder in autismeland en krijgen jullie de kans om andere broers en zussen te ontmoeten.

Wat

Tijdens deze tweedaagse leggen wij de focus op ervaren hoe het is om autisme te hebben. Via interactieve opdrachten, inleefoefeningen en het spelen van 'AutiWorld' game trachten we jullie meer kennis te geven over autisme. Als je wil weten hoe jouw broer of zus zijn wereld ervaart, kom dan zeker naar de tweedaagse!

Daarnaast willen we ruimte creën om ervaringen uit te wisselen met andere broers en zussen. Waar botsen jullie thuis tegenaan? Wat vinden jullie vervelend aan jullie broer of zus met autisme? Of wat vind je net bewonderingswaardig aan hem/haar?

Spreker

1 thuisbegeleider kinderwerking en 1 thuisbegeleider adolescentenwerking

Contact

Voor meer info en vragen kan u contact opnemen met de coördinator van de brussenwerking, brussenwerking@thuisbegeleidingautisme.be.

Wat breng je mee

Wij voorzien een versnapering tussendoor.

Kostprijs

Er worden 2 groepsbegeleidingssessies aangerekend per namiddag (0,174 pp en 10,76 euro). De betaling gebeurt via facturatie.

Gegevens

Categorie
Brussenwerking

Doelgroep:
12 - 18 jaar

Datum
Uur
08/07/2021
14:30 - 17:00
09/07/2021
14:30 - 17:00

Locatie:
Locatie nader te bepalen

Inschrijven

Inschrijven