Gezinsnamiddag [geannuleerd]

Zoals ieder jaar trekken we ook dit jaar naar het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor een gezellige namiddag met het hele gezin. Ook dit jaar maken we er opnieuw een fijne namiddag van!

Wat

We starten met een grote picknick en organiseren daarna een spel voor iedereen van het gezin. Tijdens de activiteit kunnen de kinderen, jongeren en ouders op een fijne manier met elkaar kennismaken.

Jullie worden om 12u onthaald aan de inkom van het Provinciaal domein Puyenbroeck door medewerkers van Tanderuis. Gelieve op tijd te komen! Er zijn twee grote parkeerplaatsen gelegen aan het domein. Parking 1 is het dichtst bij de hoofdingang. 

Voor wie

Mama’s, papa’s, kinderen of jongeren met autisme en de brussen. Zowel gezinnen in begeleiding, op de wachtlijst of externen, zijn welkom

Wat breng je mee

  • Picknick
  • voldoende drinken
  • eventueel een picknicklaken
  • bestek
  • een dosis goed humeur!

Contact

Voor meer info en vragen kan u contact opnemen met de coördinator van de brussenwerking, brussenwerking@thuisbegeleidingautisme.be 

Enkele weken voordien ontvangen de ingeschreven gezinnen een gedetailleerd programma van de namiddag. Let op! Bij regenweer gaat de gezinsnamiddag niet door. De coördinator verwittigt de ingeschreven gezinnen bij slecht weer.

Kostprijs

Er worden 2 groepsbegeleidingssessies aangerekend (0,174 pp en 10,68 euro) De betaling gebeurt via facturatie

Gegevens

Categorie
Brussenwerking

Doelgroep:
Iedereen

Datum
Uur
27/06/2020
12:00 - 16:00

Locatie:
Provinciaal domein Puyenbroeck

Inschrijven

Deze activiteit is geannuleerd