Gezinsnamiddag Puyenbroeck

Dit jaar gaan trekken we er opnieuw op uit naar het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor een gezellige namiddag met het hele gezin.

Vorig jaar kon het jammer genoeg niet doorgaan door de slechte weersvoorspelling dus dit jaar maken we er een extra leuke editie van!

Wat

Tijdens de gezinsnamiddag staat ontspanning en ontmoeting met andere gezinnen met een kind of jongere met autisme centraal. We starten met een grote picknick en organiseren daarna een gezamenlijk spel voor iedereen van het gezin. Tijdens het spel kunnen de kinderen, jongeren en ouders op een fijne manier elkaar leren kennen.

De dag sluiten we af met een afzonderlijk activiteit voor de kinderen en jongeren zodat de ouders in alle rust met elkaar kunnen babbelen, vergezeld met een heerlijk drankje en hapje!

Medewerkers van Tanderuis verwachten jullie om 12u aan de inkom van het Provinciaal domein Puyenbroeck. Gelieve op tijd te komen!
Wij hebben een leuke picknickplaats uitgekozen en tonen jullie graag de weg daar naartoe. Plaats genoeg voor iedereen!

Er zijn twee grote parkeerplaatsen gelegen aan het domein. Parking 1 is het dichtst bij de hoofdingang. Of wees een dagje sportief en kom met de (bak)fiets(kar) (ook goed voor het milieu!). Puyenbroeck is zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Spreker

Medewerkers van Tanderuis en tal van enthousiaste vrijwilligers

Contact

Enkele weken voordien ontvangen de ingeschreven gezinnen een gedetailleerd programma van de namiddag. Indien jullie een visuele planning wensen voor de kinderen, kunnen jullie dit aan de coördinator vragen via brussenwerking@thuisbegeleidingautisme.be 

Let op! Bij regenweer gaat de gezinsnamiddag niet door. De coördinator verwittigt de ingeschreven gezinnen bij slecht weer.

Meebrengen

  • Eigen picknick voor het gezin
  • Voldoende drinken
  • Eventueel een picknicklaken
  • Bestek en bordjes
  • Een dosis goed humeur!

Wij voorzien flesjes water en een versnapering voor tussendoor

Kostprijs

Er worden 2 groepsbegeleidingssessies aangerekend (0,174pp - 10,86 euro). De betaling gebeurt via facturatie.

Gegevens

Gezinsnamiddag Puyenbroeck

Categorie
Brussenwerking

Doelgroep:
Iedereen

Datum
Uur
24/06/2023
12:00 - 16:00

Locatie:
Provenciaal Domein Puyenbroeck

Inschrijven

Inschrijven