tabASSco - Alpacawandeling

TabASSco is de vrijetijdswerking van de adolescentenwerking van Tanderuis vzw. Via een vrijetijdswerking op maat trachten we aandacht te besteden aan de noden die jongeren met autisme ervaren op vlak van ontspanning, uitbreiding van sociaal netwerk, het gevoel ergens bij te horen enz. We vertrekken daar met de thuisbegeleidsters en hun auto’s naar Brakel. We keren ook terug met de auto's, zodat iedereen om 17u opgehaald kan worden in Melle.

Ze zijn zo snoezig, soms zien ze er een beetje gek uit, ze zijn zo zacht, ze zijn ook heel lief, ze kunnen wit zijn, maar ook bruin of zwart, hun vacht is soms lang, maar in de zomer is ze kort,… Jaja! We hebben het over Alpaca’s!

We maken kennis met deze lieve dieren en we doen er ook een wandelingetje mee.  Als jullie zin hebben om deze dieren ook eens van dichterbij te bekijken, of heb je gewoon zin om mee op uitstap te gaan met ons, dan ben je superwelkom om met ons mee te gaan!

Kostprijs

Voor de activiteit vragen we 12 euro (ter plaatse te betalen) Er worden 2 groepsbegeleidingssessies aangerekend (0,174 pptn en 10,68 euro). De betaling van de sessies gebeurt via facturatie.

Gegevens

Categorie
Vrijetijdswerking

Doelgroep:
12 - 18 jaar

Datum
Uur
24/06/2020
13:45 - 17:00

Locatie:
Tanderuis VZW, Brusselsesteenweg 375 A, 9090 Melle

Inschrijven

Dit is een gesloten groep, online inschrijven is niet mogelijk.