tabASSco - Upcycling Elektro

TabASSco is de vrijetijdswerking van de adolescentenwerking van Tanderuis vzw. Via een vrijetijdswerking op maat trachten we aandacht te besteden aan de noden die jongeren met autisme ervaren op vlak van ontspanning, uitbreiding van sociaal netwerk, het gevoel ergens bij te horen enz.  Via een gevarieerd aanbod aan activiteiten laten we jongeren met autisme op een directe en informele manier met elkaar in contact komen.

Oude voorwerpen uit de vuilnisemmer redden en er iets nieuw van maken. Dat is upcycling! Kapotte elektronische toestellen vormen het startpunt van onze creatieve opfrisbeurt. Het motto is: haal een oude computer, radio, toetsenbord, stofzuiger enzovoort uit elkaar en maak er iets volledig nieuws van. Van kleine designontwerpen tot bizarre uitvindingen. Je mag zelf een oud toestel meebrengen of materiaal gebruiken dat door Wasdanu?! voorzien wordt. Voor de activiteit vragen we 12 euro (ter plaatse te betalen)

Kostprijs

Er worden 2 groepsbegeleidingssessies aangerekend (0,174 pptn en 10,68 euro). De betaling van de sessies gebeurt via facturatie.

Gegevens

Categorie
Vrijetijdswerking

Doelgroep:
12 - 18 jaar

Datum
Uur
06/11/2020
14:00 - 17:00

Locatie:
Wasdanu?! Deinze

Inschrijven

Dit is een gesloten groep, online inschrijven is niet mogelijk.