Atelierreeks: Knutselen voorjaar 2023

In 2023 organiseren we een reeks van 6 knutselmomenten (3 in het voorjaar en 3 in het najaar). Dit telkens rond het thema van het jaar, geleid door een ervaren thuisbegeleider samen met  Ilse Van den Eede van Wō, omgaan met autisme. Je kan per reeks apart inschrijven.

Wat

Ilse is zelf mama van een zoon met autisme en is na haar bijkomende opleiding Postgraduaat Autisme gestart met autismebegeleiding. Daarnaast wordt begeleiding voorzien door ervaren thuisbegeleiders van Tanderuis (Gerlinda van Campenhout voor de eerste reeks en Veerle Van Driessche voor de laatste reeeks).                                   Het worden telkens middagen boordevol zintuigelijke belevingen: proeven, ruiken, voelen en kijken. Het komt allemaal aan bod tijdens deze creatieve middagen.
Tijdens deze atelierwerking passen we uiteraard de aanpak aan per kind: sommige kinderen met veel creativiteit kunnen zelf kiezen hoe ze iets uitwerken, anderen kunnen een stappenplan volgen.                      

Ook wat de lekkernij betreft, passen we aan waar mogelijk. Niemand wordt geforceerd om te proeven. 
Het gaat erom om plezier te krijgen in het maken of bereiden én om samen een fijne middag te beleven.  Als het wordt gesmaakt, zou het fijn zijn indien kinderen er thuis ook mee aan de slag gaan. Zo verkrijgen ze alvast inspiratie om de vrije tijd in de vakantie al een beetje op te vullen.                                                  

Spreker

Ilse Van Den Eede, Gerlinda Van Campenhout (voorjaar), Veerle Van Driessche (najaar)

Contact

Voor meer info en vragen kan u een mailtje sturen naar: g.vancampenhout@thuisbegeleidingautisme.be

Kostprijs

Er worden 2 groepsbegeleidingssessies aangerekend per moment (0,174pp en 11,28 euro). De totale kostprijs bedraagt 33,84 euro (0,522 pp). De betaling gebeurt via facturatie.

Gegevens

Categorie
Vrijetijdswerking

Doelgroep:
Kinderen van 6 tot 12 jaar met ASS en een normale begaafdheid

Datum
Uur
15/02/2023
14:00 - 16:30
22/03/2023
14:00 - 16:30
21/06/2023
14:00 - 16:30

Locatie:
Tanderuis vzw

Inschrijven

Je kan niet meer inschrijven op deze activiteit.