Brussen Praatcafé 18+

Net zoals vorig jaar organiseren wij opnieuw een praatcafé 18+ voor volwassen brussen. Ben je een broer of zus van iemand met autisme? Woon je apart of nog samen met hem/haar? Via deze uitwisselingsavond willen wij onze aandacht richten op de oudste groep brussen.

Wat

Tijdens deze avond willen we een platform creëren voor volwassen brussen om gelijkgestemden, die ook een broer of zus hebben met autisme, te ontmoeten. Wil je graag samen met jouw partner komen, kan dit zeker!

We starten met een korte kennismaking. Nadien wordt er via uitwisseling enkele algemene en autisme-gerelateerde thema’s (bv. reacties van buitenstaanders, beleving om broer of zus te zijn van iemand met autisme, verwachtingen van omgeving,...) besproken. Indien jullie zeer specifieke vragen of thema's willen bespreken, horen wij het graag! Jullie kunnen suggesties steeds doormailen naar de brussencoördinator.

Spreker

1 thuisbegeleider adolescentenwerking en 1 thuisbegeleider volwassenwerking

Contact

Voor meer info, vragen of suggestie's naar te bespreken thema's kan u contact opnemen met de coördinator van de brussenwerking, brussenwerking@thuisbegeleidingautisme.be.

Wat breng je mee

Wij voorzien een versnapering tussendoor.

Kostprijs

Er worden 2 groepsbegeleidingssessies aangerekend per namiddag (0,174 pp en 10,76 euro). De betaling gebeurt via facturatie.

Gegevens

Categorie
Brussenwerking

Doelgroep:
Brussen 18+

Datum
Uur
18/11/2021
19:30 - 21:30

Locatie:
Locatie nader te bepalen

Inschrijven

Het is nog niet mogelijk om in te schrijven op deze activiteit.