Communicatie

Graag stellen wij onze nieuwe werking Tanderuis Nabij voor, onze regionale loketfunctie waarmee we graag dichter bij de cliënt een open huis creëren. Door nabij de gezinnen te zijn, hopen we de drempel ‘afstand’ weg te werken.  

Ons loket staat open voor alle personen met een (vermoeden van) autisme, hun familie en hun netwerk. Ook organisaties die meer informatie wensen over onze werking en bij uitbreiding iedereen die interesse heeft en meer wil weten over autisme, is van harte welkom.

Jullie kunnen ons momenteel vinden op het adres: Tanderuis Nabij – Kastanjelaan 8, 9620 Zottegem (gebouw van het CLB)

Zin om ons nieuwe aanbod te leren kennen? 

Wij nodigen u graag op donderdag 30 maart 2023 uit op onze openingsreceptie met infomoment van 17u tot 19u te Zottegem. Tussen 17u30 en 18u lichten wij onze werking toe. Ervoor en erna is er de mogelijkheid om te netwerken, vragen te stellen,... bij een hapje en een drankje. 

Schrijf je hier in

Kan je er op 30 maart niet bij zijn? Wij kunnen ook in uw organisatie langskomen om kennis te maken en onze  werking voor te stellen. Wij bieden dit gratis aan via onze outreach-opdracht. Hopelijk is uw interesse geprikkeld en leidt dit snel tot een interessante ontmoeting. 
 
Auke Dalm a.dalm@thuisbegeleidingautisme.be
Tess De Pot t.depot@thuisbegeleidingautisme.be
 

Tanderuis Nabij Zottegem